Over mij

Mijn naam is Jacklin ten Hoope en ik kan jou helpen om patronen te doorbreken waarvan jij zelf misschien niet eens beseft dat ze jou in de weg staan. Dat weet ik, omdat ik er zélf tegenaan ben gelopen.

1:1 coaching
Mediation
Persoonlijke ontwikkeling
jacklin

Als coach kan ik jou jezelf beter leren begrijpen en de patronen helpen herkennen die jou in de weg zitten.

Mijn passie voor reizen heeft mij geleerd dat waar je ook ter wereld bent, jouw eigen patronen en gevoelens altijd met je meekomen. Je kan ze niet ontvluchten, al probeer je dat nog zo hard. Ik ontdekte pas laat dat ik tijdens mijn jeugd bepaalde patronen heb ontwikkeld waar ik nooit echt notie van had. Ik had het geluk dat ik bij een goede coach terechtkon, die mij inzicht gaf en mij hielp om eindelijk daaruit los te breken. En precies dát gun ik jou ook.

Mijn grote kracht is dat ik vrij snel een vertrouwensband weet op te bouwen, wat cruciaal is om jouw patronen snel te herkennen. Humor staat bij mij ook centraal. Ik ben een sociaal, extravert en open persoon die écht luistert naar jouw verhaal, en er alles aan zal doen om jou op je gemak te stellen. Bij mij is alles wat jij vertelt veilig.

Ik ben opgegroeid in een dorpje in Noord-Holland, maar heb daarna mijn vleugels uitgeslagen. Ik hou van reizen en verschillende culturen leren kennen. Zo woonde ik twee jaar op Aruba en ben ik inmiddels op Bonaire beland. Bij mij kan je dan ook in het Nederlands, Engels, Spaans of Papiamentu jouw verhaal kwijt. Jij bent welkom in mijn praktijk, maar online sessies zijn ook mogelijk.

Ik heb gewerkt als sociotherapeut, bedrijfsmaatschappelijk werker en heb daarnaast 20 jaar ervaring in de psychiatrie. Ik ben tevens opgeleid in de SRH-methodiek (Systematisch Rehabilitatiegericht Handelen), voor mensen met een psychische en sociale kwetsbaarheid. Het herstel- en ontwikkelproces gaat daarbij uit van de kracht van de mens. Onderdelen van deze methodiek zijn ook buiten de psychiatrie toepasbaar, op iedereen die meer gebruik wil maken van zijn of haar eigen krachten. Deze basisonderdelen verwerk ik in het behandelplan.

jacklin ten hoope

Mijn visie

Net zoals planten en bomen groeien als je ze goed verzorgt, groeit ook de liefde voor jezelf als je er voldoende aandacht aan besteedt. En een zinvol en gelukkig leven start met lief zijn voor jezelf. In mijn praktijk gaan wij samen onderzoeken waar jouw krachten liggen, zodat wij jouw patronen kunnen doorbreken en aan herstel kunnen werken.

Dus wil jij:

Meer rust in jouw hoofd krijgen?

Sterker in jouw schoenen staan?

Weten waar jouw kracht ligt?

Positiever denken?

Lief kunnen zijn voor jezelf?

Op jouw manier jouw leven leiden?

Uit jouw patronen losbreken?

bird